30.04.2024

Nové logistické centrum pri Žiline

Bratislava 20. júna (TASR) – Spoločnosť PointPark Properties (P3) začala v spolupráci s Optima Consulting výstavbu 1. etapy logistického parku PointPark Žilina, ktorý sa bude nachádzať v lokalite Žilina-Strečno. Nová budova ponúkne 6000 m2 skladovej a kancelárskej plochy a bude využívaná kórejskou logistickou spoločnosťou ako distribučné centrum pre automobilové diely.

Zdroj: pointparkproperties.com

“Z dlhodobého hľadiska je stratégiou P3 expandovať na Slovensku mimo Bratislavu a sústrediť sa na lokality ako je Trnava, Žilina, Prešov, Košice a ďalšie miesta preferované našimi klientmi,” informoval riaditeľ P3 Česká republika a Slovensko Peter Bečár.

Dokončenie stavby je naplánované na august 2012. Cieľom spoločnosti je vybudovať v rámci tohto časového harmonogramu logistický park spĺňajúci požiadavky triedy A.

PointPark Žilina má naplánovanú celkovú rozlohu 90.000 m2, pričom ďalších 41.000 m2 skladových priestorov je možné dostavať. PointPark Žilina je situovaný v blízkosti obce Strečno, neďaleko diaľnice D1 vedúcej z Bratislavy do Žiliny, Popradu a Košíc.

Napíšte komentár

Musíte byť prihlásený aby ste mohli napísať komentár.